Budel – In Budel heeft vrijdag rond 13.00 uur een overvalpoging plaatsgevonden in de Dr. Kuyperstraat.

De daders probeerden een woning binnen te dringen en bedreigden daarbij de bewoonster van het huis. Bij de overvalpoging werd er gebruik gemaakt van een pistool die op de bewoonster werd gericht. De daders konden niet krijgen wat de wilden en zijn vervolgens op de vlucht geslagen.

De politie is een onderzoek gestart. Tevens is er een Burgernet-bericht verstuurd met het volgende signalement: twee daders, ‘Oostbloktypes’, circa 35 jaar oud, een verdachte droeg een blauwe trainingsbroek met een rode streep, de ander een spijkerbroek.

Mocht je meer informatie hebben over de overval, bel dan met de politie Cranendonck via 0900-8844.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/254434