(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagochtend gealarmeerd voor een ongeval op de Graswinkellaan / Mantelmeeuw in Weert.

Ter plaatse was een man van de vuilniswagen afgevallen. Het ongeval gebeurde tijdens het legen van de containers. De man was blijven haken en werd volgens buurtbewoners mee omhoog gesleurd waarna de man ten val kwam op de straat.

De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plaatse. Uit voorzorg werd ook een traumahelikopter gealarmeerd maar deze werd geannuleerd. De man is ter plaatse behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

1 REACTIE

  1. Dit ging idd om mij zelf gelukkig alleen een gebroken middenhandsbeentje er aan over gehouden is dinsdag meteen een pen in gezet en wordt aankomende dinsdag vervangen voor een schroef ben nu al weer blij als ik weer werken kan

Comments are closed.