Tijdens de open dag van de IJzeren Man komend weekend stond ook een Amuse Fietstocht op het programma. Deze activiteit is zo succesvol dat het is uitverkocht.

Uiteraard is het wel mogelijk om een kijkje te nemen bij de overige activiteiten op de Open Dag van Recreatiegebied de IJzeren Man. Ga voor een gratis pony ritje naar Blue Stables of volg een gratis testinstructie bij Klimbos Weert. Of ga naar Kinderpretland waar ouders op zondag 8 april gratis entree krijgen. En ook in Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is van alles te doen.

En! je kan een gratis OLA raket ijsje verdienen als je deelneemt aan verschillende activiteiten in het gebied. De benodigde stempelkaart haal je op bij de infomarkt in de buurt van het Natuur- en Milieucentrum (Geurtsvenweg 4 in Weert).

Ga naar www.ijzerenmanweert.nl voor alle informatie.