Autowasactie in Tungelroy

Vorig jaar is er na jaren afwezigheid weer een kindervakantiewerkweek (KVW) voor de kinderen van Tungelroy georganiseerd. De opkomst en reacties waren zeer positief en de organisatie heeft dan ook besloten de traditie voort te gaan zetten.

KVW in Tungelroy is dit jaar van 8 tot en met 10 augustus 2018. Het is toegankelijk voor alle kinderen die woonachtig zijn in, of een actieve band hebben met Tungelroy. KVW is bedoelt voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die op dat moment minimaal 4 jaar zijn. De uitvalsbasis is op het veld voor ‘de handboog’.

Auto wassen in Tungelroy

Om de kosten voor deelname aan KVW laag te houden, organiseert de leiding van KVW Tungelroy een auto was actie. De leiding steekt de handjes uit de mouwen en wast de auto’s van iedereen die dat wil zodat we weer een fantastische week kunnen organiseren. Dus kinderen, roep iedereen op om langs te komen!

Wanneer: Zaterdag 21 april
Tijdstip: 10.00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Barbaraplein Tungelroy

Voor €7,50 is je auto van buiten weer spik en span. Betaal je €12,50? dan gaan we ook met de stofzuiger aan de slag en is je auto van binnen en van buiten klaar voor de lente.