Bestuurder vertrokken na botsing

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdagochtend gealarmeerd voor een gevaarlijke situatie op de Amentstraat in Stramproy.

Ter hoogte van het fitnesscentrum bungelde een lamp aan de lichtmast. Deze lamp dreigde omlaag te vallen. De politie kwam ter plaatse en constateerde dat dit het gevolg was van een botsing die vermoedelijk afgelopen nacht of ochtend heeft plaatsgevonden waarbij de auto tegen de lichtmast was gebotst. De auto die bij het ongeval betrokken was geweest stond geparkeerd op de parkeerplaats van het fitnesscentrum. De bestuurder was echter in geen velden of wegen te bekennen.

De politie heeft de eigenaar via het kenteken getraceerd en er zal spoedig nog een gesprekje gaan plaatsvinden. De auto is afgesleept door een berger. Een reparatiebedrijf is inmiddels ter plaatse om de lantaarnpaal veilig te stellen.