Dronkaard valt in slaap naast visser

Maarheeze – (Foto’s) Zondagavond rond 21.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Driebos in Maarheeze.

Een man zat in alle rust te vissen aan visvijver het Greunvengat totdat er een andere man aan kwam lopen en de visser om een sigaret vroeg. Echter kort nadat de man om de sigaret had gevraagd viel hij plotseling op de grond en reageerde nergens meer op. De visser probeerde de man meermaals wakker te krijgen, maar dat bleek tevergeefs. Al snel werd er om hulp gebeld en uiteindelijk kwamen een ambulance en een politie-eenheid ter plaatse.

De man bleek een bekende van de politie te zijn. Hij zou eerder vandaag ook al voor hinder hebben gezorgd in Maarheeze. Hij bleek dronken te zijn. De politie kreeg de man uiteindelijk weer bij positieven. De ambulancemedewerkers deden nog een korte controle, maar de man bleek verder in orde te zijn en hoefde niet aan het ziekenhuis. De politie heeft de fles drank die de man bij zich droeg leeg laten lopen en de dronkaard naar huis gebracht waar hij zijn roes uit kan slapen.