Thema Architectuurprijs is ‘interieur’

Foto ter illustratie - Rabobank

Stichting Architectuurlijk Weert is op zoek naar gerealiseerde interieurontwerpen voor woningen, scholen, kantoren, bedrijven en andere gebouwen in Weert en Nederweert, bij voorkeur niet ouder dan 10 jaar.

Bij jouw voordrachten ziet de stichting naast enkele foto’s graag de contactgegevens van het project, van de opdrachtgever, en bij voorkeur ook van de architect c.q. interieurontwerper en het bedrijf dat het ontwerp gerealiseerd heeft.

In samenspraak met de opdrachtgever/eigenaar bepalen zij dan of het bewuste project gepubliceerd mag worden en stellen wij uiteindelijk een lijst van genomineerde projecten samen.
Deze genomineerde projecten worden zowel door een vakjury als door het geïnteresseerde publiek beoordeeld voor de Architectuurprijs 2018.

Daarvoor worden de genomineerde projecten op de website www.architectuurlijkweert.nl en de facebookpagina nader belicht en kun je via de website of via de presentatie op de weekmarkt van zaterdag 2 juni in Weert jouw stem uitbrengen.

De uitreiking van beide prijzen vindt plaats op 24 juni 2018 welke nog nader in de media aangekondigd zal worden. Projecten kunnen ingezonden worden via e-mailadres [email protected] tot uiterlijk 11 mei 2018.