Motoren onderuit in Swartbroek

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 14.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Swartbroek.

Op de splitsing Coolenstraat / Hennenstraatje waren twee motoren tegen elkaar gebotst en onderuit gegaan. De oorzaak was onduidelijkheid over de voorrangssituatie. Toen één van de motorrijders op de rem trapte voor een verkeersdeelnemer die van rechts kwam werd dat door de ander te laat opgemerkt. De motorrijder die achteraan reed probeerde nog uit te wijken, maar tikte alsnog de andere motor aan waarna ze onderuit gingen.

Eén van de betrokken motorrijdsters raakte lichtgewond aan haar schouder en been. Ze is ter plaatse behandeld in de ambulance. De andere motorrijder had lichte pijnklachten. Twee motoren raakten licht beschadigd. Eén van de motoren moest worden afgesleept door een berger.