Weert geniet van de lente

(Foto’s) Wat een geluk! De eerste officiële warme dag van het jaar valt in het weekend. Ook in Weert was het genieten geblazen.

Fietsenrekken te kort en overvolle terrassen. Dat was het beeld van zaterdag 7 april 2018 in de Weerter binnenstad. Na een goede winter is het nu de beurt aan de lente en dat verlangen was groot want de mensen trokken er massaal op uit.

Onder het genot van een stralende zon de weekmarkt bezoeken en vervolgens een terrasje pakken of lekker met de gedachten op 0 op een bankje zitten. Het was goed toeven zaterdag. Bekijk een sfeerbeeld van de eerste warme dag in Weert.

In de herhaling

Ook voor zondag wordt een mooie lentedag verwacht. Ook dan kun je prima toeven in Weert. Er worden diverse evenementen georganiseerd zoals de open dag van de IJzeren Man waarbij je kan genieten van het prachtige lenteweer.