Auto met 3 inzittenden over de kop

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 15.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een personenauto uit Bulgarije botste achterop met een personenauto uit Duitsland. De auto uit Bulgarije, met daarin drie inzittenden, sloeg vervolgens over de kop.

De drie inzittenden die over de kop waren geslagen kwamen met de schrik vrij. Ook de vier inzittenden van de Duitse auto, twee volwassenen en twee kinderen, kwamen met de schrik vrij.

Een ambulance kwam ter plaatse. De betrokkenen werden ter plaatse gecontroleerd op verwondingen, maar wonder boven wonder was iedereen ongedeerd gebleven.

De auto die over de kop was geslagen moest worden afgesleept, de andere auto kon z’n weg vervolgen nadat de administratieve afwikkeling was voltooid. Het verkeer op de snelweg ondervond enige hinder van het ongeval. Er ontstond een file tot aan Weert-Noord en ook in de andere rijrichting ontstond er een korte file door kijkers.

[nggallery id=’6532′]