Een nieuwe cartoon gemaakt door Rim Beckers van www.kartoon.nl. Deze week als onderwerp de onthulling van mannetje poep.

5 REACTIES

  1. Voor die driehonderdvijftigduizend euro per jaar had ieder stadsdeel in Weert verschillende afgerasterde uitlaatterreinen kunnen hebben en er 1 fte aangesteld kunnen worden met poepzuigmachine om dit te beheren. Een stad waardig.

  2. De discusie oever hondeströnt, deurtj al 50 jaor…en zal nog mier as 50 jao deure..< Ut ligtj niët aan de hung....!

  3. Als de gemeente als service voor de hondenbezitter overal gratis plastic poepzakjes faciliteerde en plotsklaps dit afschaft terwijl je 350000 ja driehonderdvijftigduizend euro netto overhoud aan hondenbelasting. Dan kan ik van menig hondenbezitter me wel indenken dat deze uit protest niks meer opruimt. Ik ben zelf geen hondenbezitter.
    Na het afschaffen is het drollen probleem explosief toegenomen zoals ik uit diverse monden heb vernomen. Mogelijk dat er een ambtenaar zich toch nog eens achter de oren krabt en tot herzien inzicht gaat komen. Die vijftienduizend euro voor dat mannetje poepbeeld waarvan het plassertje het einde van het jaar niet gaat halen lost aan dit probleem niks op. Geeft juist het tegenovergestelde effect en nog meer afzet en ergernis.

Comments are closed.