Weertse overleden na ongeval

Update 17.20u – Leveroy – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 14.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Swelstraat in Leveroy.

Op de weg in het buitengebied had een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een fietsster zou in botsing zijn gekomen met een landbouwvoertuig waarna ze ten val kwam. De fietsster fietste op dat moment met een andere fietser. Hij bleef ongedeerd.

Voorbijgangers stopten en boden eerste hulp. De toegesnelde hulpdiensten moesten overgaan tot reanimatie. Ook een trauma-arts werd ingevlogen om medische bijstand te bieden. De hulp mocht echter niet meer baten. De fietsster was komen te overlijden.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De metgezel van de vrouw en de bestuurder van het landbouwvoertuig zijn opgevangen door de hulpverleners.

Update

Het slachtoffer is een 79-jarige vrouw uit Weert, zo meldt de politie. Ze was door onbekende oorzaak onder het landbouwvoertuig terecht gekomen. Het voertuig is in beslag genomen. De politie onderzoek is nog bezig met het onderzoek.

Video via Youtube

https://youtu.be/OQO_qvTZczQ

[nggallery id=’6507′]