JAKO voetbaldagen SV Laar

(Foto’s) Op maandagmorgen 30 april zijn de JAKO Voetbaldagen bij SV Laar van start gegaan.

Maar liefst 89 kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar uit de regio Weert stonden enthousiast in de startblokken om 5 dagen lang te voetballen en samen plezier te hebben! Mede dankzij de inzet van ruim 30 vrijwilligers, belooft het een fantastische week te worden.

Voetbalvereniging SV Laar organiseert deze voetbalweek in samenwerking met SportEvents4Kidz. Het programma bestaat uit 5 dagen lang voetbalplezier op het sportpark Laarderveld met een gevarieerd programma. Niet alleen wordt aandacht besteed aan training van techniek en tactiek maar komen ook diverse spelvormen voorbij zoals boardingvoetbal, kooivoetbal, pannavoetbal, partijspelen, honkvoetbal, poeierbal, chaosvoetbal, voetvolley en poolvoetbal, ballen koning, penaltybokaal, enzovoorts.

Naast plezier kennen de dagen ook wedstrijdelementen, waarbij op vrijdagmiddag de prijsuitreiking gedaan wordt na de penaltybokaal die start om 14.00.
[nggallery id=’6407′]