Lintje voor Jos Doré

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Uit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving de heer Doré op zaterdag 12 mei een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde aan het eind van de jaarvergadering van Schutterij Sint Job Leuken. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer J.M.E. (Jos) Doré woont in Weert.

Schutterij Sint Job Leuken

De heer Doré is sinds 1977 lid van Schutterij Sint Job Leuken. Door de jaren heen vervulde hij talloze vrijwilligersfuncties binnen de schutterij. Hij was lid van de majorettenkorpscommisie en van de fluitkorpscommissie. Hij was tien jaar lid van het dagelijks bestuur in de functie van secretaris. Van 1983 tot 1985 en van 1998 tot 2003 was hij hulpinstructeur leerling opleiding. Elf jaar was hij voorzitter van de fluitkorpscommissie. Van 2007 tot 2009 was hij lid van de commissie “Nieuw clubgebouw”. Hij vervulde de rol van vicevoorzitter en vervolgens van voorzitter van het dagelijks bestuur van 2008 tot 2011. Al dertig jaar is hij lid van de bardienstcommissie. Sinds 2015 is hij lid van het dagelijks bestuur.

EHBO Afdeling Weert

In 1991 behaalde de heer Doré zijn EHBO-diploma. Sinds 2002 is hij actief als hulpverlener en wordt ingezet bij vele grote en kleine evenementen. Zoals bijvoorbeeld Bospop, de braderie, de carnavalsoptocht en de scholenspeeldag.

[nggallery id=’6453′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie