Nederweert – (Foto’s) Donderdagmiddag rond 16.40 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Randweg Zuid in Nederweert.

Ter hoogte van Hulsen had een kop-staart botsing plaatsgevonden. Een van de betrokken slachtoffers had nek- en rugklachten en hiervoor werd een ambulance opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde de bestuurder niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto die van achter was aangereden was met de schrik vrijgekomen.

De auto die achterop zijn voorganger was gebotst liep blikschade op en moest worden afgesleept door een berger. De andere auto was licht beschadigd, maar kon nadat de administratieve formaliteiten waren afgerond doorrijden.

Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De weg is inmiddels weer vrij.