Opbouw musicalpodium van start

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Komende vrijdag en zaterdag vind op de Markt de Graaf van Horne musical plaats. De musical belooft een groot spektakelstuk te worden. Dinsdag is men begonnen met de opbouw van het podium en de tribune.

Tijdens de musical zullen regionale topartiesten 27 bekende popnummers vertolken en voorzien van gloednieuwe dialectteksten die het meeslepend verhaal vertellen van de laatste 6 levensjaren van Philips van Horne, zo’n 450 jaar geleden.

Maar de musical biedt meer. Heden, verleden, fictie en werkelijkheid komen elkaar tegen. Naast de pakkende muziek zullen er flitsende beelden op een grote videowall te zien zijn. Ook de vele verrassingsaspecten zullen er voor zorgen dat “Graaf van Horne-de Musical” een niet te missen spektakel wordt.

Voor meer informatie bekijk de website www.graafvanhorne.nl.

Bekijk een impressie van de opbouw.

[nggallery id=’6433′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie