Twee gewonden bij ongeval op N280

Kelpen-Oler – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag rond 19.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de N280 bij Kelpen-Oler.

In de rijrichting van Weert naar Roermond waren drie voertuigen tegen elkaar gebotst. Een auto ging op de rem, vermoedelijk om af te slaan. Dat werd te laat opgemerkt door het verkeer achter de remmende auto.

Achterop de auto botsten nog een auto en een camper. De auto tussen de remmende auto en camper werd ‘gesandwichet’. Het gevolg was dat er twee personen licht gewond raakte. Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De overige inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De politie kwam ter plaatse om te ondersteunen bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een berger.