Zoektocht naar ontsnapte valk

Foto ter illustratie

Patricia Alders van Valkerij Nadicia uit Tilburg weet even niet waar ze het zoeken moet. Tijdens het verblijf bij Roompot de Weerterbergen in Weert is haar lannervalk weggevlogen.

De lannervalk, genaamd Aemen, wist gisteren te ontsnappen in Weert. “De vogel is weggevlogen met draal en langveter dus het is erg belangrijk dat hij gevonden wordt”, aldus een bezorgde Patrica. Ze heeft via Facebook een opsporingsbericht verspreid die inmiddels al honderden keren gedeeld is.

Even leek het erop dat de valk gisteren nog gezien werd in Altweerterheide, maar de zoekactie leverde helaas niets op. De vogel is nog altijd niet terecht. Mocht je de lannervalk alsnog tegenkomen? Dan kun je via Facebook een bericht sturen: https://www.facebook.com/Valkerij.Nadicia/ of kijk op de website www.valkerij-nadicia.nl voor meer contactinformatie.