Zwaargewonde aangetroffen op A2

112 Reageer 1 min. leestijd

Update 19.37u – Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 15.20 uur massaal gealarmeerd voor een incident op de snelweg A2 bij Maarheeze.

Bij de middengeleider onder het viaduct tussen Budel en Maarheeze was een zwaargewond persoon aangetroffen. Een traumahelikopter is ter plaatse voor medische bijstand.

Snelweg deels afgesloten

De snelweg is in de richting van Eindhoven naar Weert afgesloten voor het verkeer. Het verkeer richting Eindhoven kan wel over een vluchtstrook voorbij.

Toedracht wordt onderzocht

Hoe de persoon op de snelweg terecht is gekomen wordt momenteel nog onderzocht. Mogelijk is de persoon van het viaduct gevallen of gesprongen. Het viaduct is voor nader onderzoek afgesloten door de politie.

Update 16.08u

De gewonde persoon is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De snelweg A2 wordt weer vrijgegeven voor het verkeer.

Update

De politie is op zoek naar getuigen van het incident op de A2. Ze proberen te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld. Tot op heden is dat nog niet helemaal duidelijk. Heb je iets gezien van de val? Neem dan contact op met de politie Cranendonck via 0900-8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/IXzJ53f6l-o

[nggallery id=’6525′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie