Albert Heijn heeft geconstateerd dat bij meerdere flessen AH vloeibare ontstopper, de doppen niet voldoende sluiten.

Hierdoor kan de fles gaan lekken (als er kracht op wordt uitgeoefend) en kan mogelijk door het achterblijven van product in de schroefdop de kindveilige sluiting niet werken. Hierdoor loop je het risico in aanraking te komen met de bijtende vloeistof. Indien je de AH Ontstopper op voorraad hebt, adviseren wij je om deze onmiddellijk buiten bereik van kinderen op te slaan.

Uiteraard kun je de AH ontstopper terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel (bijv. Dries of Muntpassage Weert), waar je bij inlevering van het product
het aankoopbedrag vergoed krijgt.

Aangezien de fles mogelijk kan gaan lekken tijdens vervoer, adviseert Albert Heijn om óf de fles eerst te legen (en de afvoer vervolgens te spoelen met water) of de dop stevig aan te draaien. Mocht je in aanraking zijn gekomen met de vloeistof, huid goed spoelen en de veiligheidsinstructies op het etiket goed lezen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het gratis nummer van de Albert Heijn klantenservice 0800-0305.

Lees de waarschuwing (via de NVWA)

https://iwdg.nl/2y3rzCR