Op zaterdag 30 juni aanstaande wordt in Altweerterheide de ‘Kids Got Talent Show’ georganiseerd.

De show begint op 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Alle talenten (op alle niveau’s) zijn van harte welkom. Fluiten, trompetten, trombones, klarinetten, violen, piano’s, keyboards, gitaren, slagwerk, het maakt niet uit. Iedereen die al een leuk deuntje met een CD kan meespelen is meer dan welkom. Maar ook dans, ballet enzovoort is van harte welkom!

De organisatie zorgt voor het licht en geluid en dat er een podium en piano aanwezig is. Er is geen maximale leeftijd aangebonden, maar ouder dan 16 is niet helemaal meer de bedoeling.

Talenten kunnen zich nog opgeven voor 25 juni. Stuur hiervoor een mailtje naar Mark Fonteijn via [email protected]

Zomer Hei-j Feest

De Kids Got Talent Show is een van de activiteiten die zal plaatsvinden tijdens de Zomer Hei-j Feest in Altweerterheide. Het Zomer Hei-j Feest vindt plaats op 30 juni & 1 juli met op zaterdag de Kids Got Talent Show en Summer Dance Party en op zondag de vijfde editie van de Hei-j LandGames.