Motorrijder gewond na ongeval op A2

1 reactie

Update 12.38u – Maarheeze – (Foto’s) Dinsdagochtend rond 6.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was ter hoogte van het Driebos een auto in botsing gekomen met een motor. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De brandweer kwam ter plaatse om bijstand te bieden. De motorrijder is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Een team van de VerkeersOngevallen Analyse zal hiervoor naar de ongevalslocatie komen. Het verkeer zal gebruik moeten maken van de vluchtstrook. De sluipverkeerroute is opengesteld voor het verkeer dat binnendoor rijdt.

Ten gevolge van het ongeval ontstonden er een flinke files in beide rijrichtingen.

Update

De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Getuigenoproep

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog bezig. De politie is op zoek naar getuigen. Heb je het ongeval zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie Cranendonck via 0900-8844. Verwijs naar zaaknummer: 2018114247.

[nggallery id=’6586′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie