Slim Lente Rally op 24 juni

Voor de tweede keer op rij organiseert Slim Vermogensbeheer uit Weert de Slim Lente Rally. Deze toertocht zal plaatsvinden op 24 juni 2018 en is speciaal voor dit event uitgezet door RallyMasters.

Start en finish is aan het kantoor van Slim Vermogensbeheer, Schatbeurderlaan 10 te Weert. De tocht bevat nadrukkelijk geen snelheidselement maar het is de bedoeling de route zo correct mogelijk af te leggen. Om voor iedere deelnemer voldoende uitdaging te bieden is er dit jaar een route voor zowel de beginnende alsook gevorderde toertochtrijder. De route bedraagt ongeveer 100 kilometer en gaat door de mooiste natuur en plaatsen van het Limburgse land. Er kan worden deelgenomen in exclusieve, klassieke maar ook dagelijkse auto’s zodat de rally voor iedere liefhebber toegankelijk is.

Hoewel de rally geheel wordt verzorgd door Slim Vermogensbeheer is er dit jaar ook een goed doel gekoppeld aan de rally. Om een zo hoog mogelijke bijdrage te realiseren voor het goede doel is aan iedere deelnemer een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Omdat Slim Vermogensbeheer gevestigd is in Weert wil Slim met de rally bewust een goed lokaal initiatief ondersteunen. Voor 2018 zal de opbrengst van de rally geheel ten goede gaan komen aan de Stichting Voedselbank Weert. Juist omdat er in Nederland nog steeds 1 miljoen mensen onder de armoedegrens leven en ruim 132.000 Nederlanders in 2017 afhankelijk waren van de voedselbanken, wil Slim Vermogensbeheer juist deze Weertenaren ondersteunen.