Team Vive presenteert boek

Team Vive rijdt 23 en 24 juni aanstaande de Homeride, 500 km in 24 uur ten bate van de het Ronald McDonald Huis.

Als ouders van dochter Vive hebben ze zelf gebruik kunnen maken van het Ronald McDonald huis in Maastricht. Vive is geboren met een stofwisselingsziekte en is niet ouder geworden dan 9 maanden. Destijds heeft Peggy (mama van Vive) een weblog bij gehouden, het hielp haar om zaken van zich af te schrijven, gevoelens, frustraties, geluksmomentjes. Nu acht jaar later heeft Peggy het dagelijks verslag van destijds verwerkt in een boek.

Het boek VIVE liefde, kracht, positiviteit is klaar. Het is gaaf het is mooi, maar vooral met een boodschap. Dankzij de fantastische hulp van diverse mensen en bedrijven rondom Team Vive hebben ze dit kunnen realiseren. De volledige opbrengst van de nu uit te brengen 320 exemplaren komt ten goede aan de Ronald Mc Donald huizen Maastricht, Valkenburg en Tilburg, waarvoor zij als Team Vive de Homeride gaan fietsen.

De boekpresentatie vindt plaats op donderdag 7 juni a.s. bij de SooS, Markt 9, te Weert aanvang 19:00uur. Meer informatie: www.teamvive.nl. Het boek ook deze donderdag worden aangeschaft.