Twee auto’s botsen in Baexem

Baexem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagavond omstreeks 18.30 uur massaal gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Horckerstraat in Baexem.

Op de kruising Parallelweg / Horckerstraat waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de bestuurders kon zelfstandig zijn auto verlaten. De bestuurster van de andere auto zat vast en is bevrijd door de brandweer. Ook een hond die in de auto zat kwam met de schrik vrij en werd direct opgevangen door de hulpdiensten en omstanders.

De bestuurster is voor nagekeken in de ambulance en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft zich verder ontfermt over de hond. De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Derde botsing

Het is het derde ongeval in relatief korte tijd op de betreffende kruising. Eerder botsten op 6 april en op 29 mei ook al auto’s tegen elkaar.