Op zoek naar kritische Weertenaren

WdG is op zoek naar de kritische Weertenaar. Erger jij je aan een bepaalde situatie waarbij de gedachte ‘dat ze toch barsten’ (in het dialect: börsj) in je naar boven komt? We willen graag de inwoners van Weert een podium bieden om hun verhaal te doen.

Wij zijn benieuwd naar situaties en/of voorvallen waar jij mee zit. De betreffende kwestie moet een relatie hebben met de gemeente Weert. Als voorbeeld kun je denken aan problemen met parkeerplaatsen of groenonderhoud. Maar wellicht heb jij een totaal ander onderwerp dat je graag publiekelijk aan de kaak wil stellen. Daar zijn we dan ook graag naar op zoek.

Stuur je verhaal in

Heb je een situatie? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens maken we een selectie uit alle bruikbare situaties en nemen we contact op met de inzender.

Voorwaarden

De ingezonden kwestie moet zich afspelen binnen de gemeente Weert en door een Weertenaar worden ingestuurd. Daarbij kom je zelf ook in beeld, want beelden zeggen immers meer dan woorden. En natuurlijk komt ook een medewerker van de gemeente Weert in beeld om antwoord te geven op jouw aangedragen kwestie.

[gravityform id=”26″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Jouw ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om contact met je te leggen. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Medewerkers van de gemeente Weert of politieke partijen zijn uitgesloten van deelname (inzendingen).