De Habbekrats viert lustrum

Plaats een reactie

Dagbesteding “de Habbekrats”, Beekstraat 75 in Weert heeft dinsdag 3 juli jl. het eerste lustrum op feestelijke wijze gevierd.

Door samen met medewerkers, vrijwilligers en begeleiders een dagje uit te gaan naar de Weerterbergen, ging het 5-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij. Er waren gezellige activiteiten en er werd een lekkere lunch gebruikt. Kortom, iedereen heeft hiervan genoten.

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Stichting WonenPlus dagbesteding “de Habbekrats” heeft gestart. Gebruikte baby- en kinderkleding wordt binnengebracht en door de medewerkers nagekeken, gesorteerd en verzorgd zodat deze schoon en gestreken in de winkel komt te hangen. Ook wordt een strijkservice verzorgt en kleding hersteld. Er worden stoeltjes beschilderd en tassen, schortjes en gelukspoppetjes gemaakt. Dit vindt gretig aftrek bij de klanten. Alle activiteiten vinden plaats in het kader van “de Habbekrats”, uitgaande van de talenten van de medewerkers.

Veel klanten hebben inmiddels de weg naar “de Habbekrats” gevonden. Hierdoor zijn leuke contacten ontstaan. Dit is voor de medewerkers erg belangrijk, omdat ze zo echt meedoen.

Ook voor de klanten willen ze deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van woensdag 4 juli t/m zaterdag 7 juli 2018 hebben we daarom verschillende acties. Tot ziens in “de Habbekrats”!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie