Heerschap verrast bedrijven met ijs

Als je de hele dag hard aan het werk bent met dit mooie weer heb je wel een ijsje verdiend vindt Jumbo Heerschap. Er gaat niets boven een verkoelend ijsje op een warme zomerdag. Juist op je werk!

Als je de hele dag hard aan het werk bent, heb je wel een ijsje verdiend vindt Jumbo Heerschap. Daarom kun je nu kans maken op gratis ijs. Zo kun jij jezelf én je collega’s trakteren. Door je gegevens in te vullen op https://www.jumbo.com/content/seizoen/ijstrakteren maak jij kans op gratis ijs.

Djarno Janssen, manager E-Commerce Jumbo Heerschap, geeft aan: “Met deze aanhoudende warme temperaturen, willen we iets extra’s doen voor werknemers van bedrijven in de regio. Leuk om te zien dat we op Facebook al veel reacties krijgen op onze actie: Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven zonder airco op kantoor, medewerkers die de hele dag buiten werken of medewerkers die niet alleen hun collega’s maar ook cliënten een verkoelend ijsje gunnen.”

De actie geldt nog tot en met 29 juli 2018. In augustus wordt er contact opgenomen met de winnaars. Kun je niet wachten tot augustus dan is het uiteraard mogelijk om alvast een bestelling te plaatsen op Jumbo.com en Jumbo Heerschap bezorgt de boodschappen de volgende dag bij jouw bedrijf.