Helaas bevat een aantal verpakkingen van het product Korengoud reuze Mueslibollen van supermarkt Jan Linders een verkeerd productetiket.

De reuze Mueslibollen zijn gestickerd als “Reuze Rozijnen / krentenbollen”, waardoor er essentiële allergeneninformatie op het etiket ontbreekt. Belangrijk is dat de Reuze Mueslibollen noten bevatten en niet enkel sporen van noten, zoals op het foutieve etiket vermeld staat.

Het gaat om de Reuze Mueslibollen die zaterdag jl. zijn geleverd aan onze supermarkten met een THT van 25-7-2018. Het betreft EAN-code 8 710624 536879. Het product met foutieve productsticker wordt niet meer verkocht. Met het product zelf is niets mis, maar mocht je hierdoor het product niet kunnen of willen nuttigen, dan kan dit geretourneerd worden bij onze supermarkten. Je ontvangt het aankoopbedrag dan terug.

Missende allergenen op het “verkeerde“ etiket Het product kan gevaarlijk zijn voor personen met een allergie voor onderstaande ingrediënten, omdat de volgende allergenen gemist worden op het etiket:
HAVERVLOKKEN
AMANDELEN
HAZELNOTEN
GERST

Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 888 9526 of via www.janlinders.nl/klantenservice.

Lees de waarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2zT7u2S