Springkussenzondag in beeld

(Foto’s) De Weerter binnenstad was zondag een waar walhalla voor de kinderen. In de winkelstraten, op de pleinen en in de Muntpassage stonden springkussens opgesteld.

Ten opzichte van eerder deze week waren de temperaturen om te wandelen in de stad vandaag wat aangenamer. Het was nog steeds warm, maar voor de kinderen was het goed springweer. Er werd dan ook goed gebruik gemaakt van de springkussens. En als de kinderen blij zijn, dan zijn de ouders dat ook. Veel blije en lachende gezichten deze zondag dus.

Voor diegenen die wat verkoeling zochten stond in de Muntpassage een ijscoman. Maar een ijsje van hem krijgen was niet vanzelfsprekend. Deze ijs-meneer had wat trucjes achter de hand waarmee hij de omstanders aan het lachen kreeg.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).
[nggallery id=’6800′]