Kermis Budel 2018

Budel – Van zaterdag 25 augustus t/m woensdag 29 augustus is er weer kermis in Budel. De kermis wordt officieel geopend door wethouder Marcel Lemmen op zaterdag 25 augustus om 19.00 uur bij de Hernieuwde Levenskracht.

Er staan meer dan 30 attracties opgesteld in het centrum van Budel centrum en de horeca zorgt voor muziek en gezellige terrasjes. Weekblad De Grenskoerier brengt op woensdag 22 augustus de enige echte kermiskrant uit met daarin interviews, verhalen, promotionele activiteiten en meer.

Aanpassingen in verband met de kermis

– Wegafsluiting
Vanwege de opbouwwerkzaamheden van de kermisattracties worden de wegen in het centrum van Budel vanaf woensdag 22 augustus om 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer.

– Weekmarkt (vervallen)
De weekmarkt van Budel komt op kermismaandag te vervallen.

– Bushalte
Tijdens de kermisperiode komt de bushalte aan de Deken van Baarsstraat in Budel te vervallen van woensdag 22 augustus t/m woensdag 29 augustus.

– Glasbakken
De glasbakken op het terrein naast de fietsenstalling van het gemeentehuis aan het Capucijnerplein worden tijdelijk verplaatst naar de hoek, zijde Burgemeester Remmenstraat van het gemeentehuis.

Afvalinzameling
Op donderdag 23 en 30 augustus worden vanaf ongeveer 07.30 uur op het Capucijnerplein en de Markt in Budel de afvalcontainers van de bewoners geleegd door de afvalophaler Renewi.
In verband met de op- en afbouw van de kermis worden de bewoners aan het kermisterrein verzocht de afvalcontainers te plaatsen nabij de wegafzetting(en) van bovengenoemde straten en dus ditmaal niet voor hun pand.

Meer informatie over de kermis kun je vinden via: https://www.kermisincranendonck.nl/