Marktconcert met Speulendjer-Wieës

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het kader van de donderdagavondconcerten op de Markt, speelt donderdag 16 augustus Blaoskapèl Speulendjer-Wieës op de Oude Markt in Weert van 19:00 – 22:00 uur.

Speulendjer-Wieës uit Nederweert heeft onlangs het 25-jarig jubileum gevierd en speelt nog steeds met veel enthousiasme gezellige blaasmuziek onder leiding van dirigent Sjaak Smits. Egerländer, Böhmische, Nederlands- en Duitstalige stemmingsmuziek behoren tot het repertoire, zo nu en dan aangevuld met zang.

Het gezelschap verzorgt vele optredens in zorgcentra, op marktplaatsen, bij wandelvierdaagse en tijdens diverse andere activiteiten in de regio van Helmond tot Roermond. De aangename klanken zullen zorgen voor een gezellige sfeer waardoor het donderdagavond aangenaam vertoeven zal zijn op de Markt in Weert.