Lidl Nederland GmbH voert een terugroepactie uit voor het product: “Gehakte tomaten in tomatensap met basilicum”, netto gewicht 400g, van het merk Italiamo”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland, waaronder in Maarheeze en Weert.

Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Gehakte tomaten in tomatensap met basilicum”, netto gewicht 400g, van het merk Italiamo”, met de EAN 2019 8060, houdbaarheidsdatum 31.12.2020 en de charge L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224.

Het kan niet uitgesloten worden dat in het betroffen product stukjes plastic aanwezig zijn, waardoor eventuele verwondingen kunnen worden veroorzaakt. Klanten worden dringend verzocht het product niet te consumeren maar dit terug te brengen naar de winkel.

Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2AKSvZF