Opbouw Diep aan de Waterkant

(Foto’s) Aan de rand van het bos, pal naast het water van de IJzeren Man in Weert vindt komende zaterdag weer ‘Diep aan de Waterkant’ plaats.

Het techno- en house evenement breidt dit jaar uit. Ze zijn daarvoor dit jaar een perceeltje opgeschoven. Het evenement vindt dit plaats in de tuin van Dennenoord, maar op een weilandje ernaast. Dus evengoed knus, in het bos en aan het water. Het voordeel is dat er nog meer mensen kunnen genieten van het evenement komend weekend.

Dit jaar zijn er twee podia waar DJ’s hun muziek ten gehore zullen brengen. Er is een techno en een house stage. Hier zullen meer dan 15 (live)acts van nationale en internationale faam, oude bekenden en nieuwe talenten optreden.

Inmiddels is de opbouw van het feestterrein is ver gevorderd stadium. De podia zijn bijna gereed en morgen zal men beginnen met de aankleding. Het belooft dus weer een diepzinnig goed feestje te worden.

Meer informatie via: https://www.facebook.com/events/227146234508960/