Screenshot FB-video SPAR in Ell

Ell – De SPAR supermarkt in Ell is maandag- op dinsdagnacht slachtoffer geworden van een winkeldiefstal.

Een groepje van 4 personen wist in het holst van de nacht zich onrechtmatig toegang te verschaffen tot de supermarkt aan de Sebastiaanstraat. Hun doel was vervolgens duidelijk: sigaretten. De supermarkt heeft de beelden ervan online gezet en ook Dumpert heeft het opgepikt.

Op de beelden is te zien hoe ze met alle geweld de rolluik van de sigarettenkast forceren om vervolgens met de pakjes tabakswaren ervandoor te gaan.

Weet je toevallig wie deze heren zijn? Of heb je meer informatie over de inbraak? Bel dan met de politie Leudal via 0900-8844.

Bekijk de video via Facebook

https://www.facebook.com/SparDerksen/videos/1073974209394578/

Of via Dumpert: https://www.dumpert.nl/mediabase/7485845/f1c39b2d/sigarettenjatters_bij_de_spar_in_ell.html

4 REACTIES

  1. Je kunt wel weer over het uiterlijk van deze slopende criminelen beginnen, maar laten we dat vooral niet doen.
    Dat het geen Ellenaren zijn, is wel duidelijk.
    Twee van deze boeven en misschien nog een derde, moeten toch herkenbaar zijn.

  2. en wat het meest asociaal is: stel eens dat ze per man 50 pakjes sigaretten hebben kunnen meeslepen en dat je die op de zwarte markt voor 2 euro per pakje verkoopt. Dat is dan 100 euro per man. En wat is het schadebedrag? In ieder geval als ze zijn opgepakt ze alles tot de laatste cent terug laten betalen. En ook ik wil niet zeggen dat het uiterlijk verdacht veel op Noord-Afrikaans leek.

  3. Schandalig. Hoop dat ze gepakt worden. De pakkans zou veel groter zijn als de resolutie van de film hoger was. De beelden zijn nu erg onscherp. Dat moet tegenwoordig toch veel beter kunnen.

  4. Man, man capuchon op en dan halverwege af. Hopelijk zien ze zelf de beelden en besluiten ze een ander beroep te kiezen, stelletje klunzen.

Comments are closed.