Update 15.45u – Momenteel rijden er minder treinen van én naar Weert.

De oorzaak is een defecte trein, zo meldt de NS. Het gevolg is dat treinen in Weert later of niet vertrekken. Ook vertrekken treinen vanaf een ander perron. Mocht je met de trein vertrekken uit Weert, houd dan de informatie goed in de gaten.

De NS verwacht dat de problemen rond 16.30 uur zijn verholpen. De extra reistijd bedraagt circa 15 minuten.

Update 14.45u

De problemen zijn verholpen. Het treinverkeer wordt volgens normale dienstregeling hervat.

Actuele vertrektijden

https://www.ns.nl/actuele-vertrektijden/avt?station=wt

1 REACTIE

  1. 15.45 de melding dat er minder treinen rijden en om 14.45 de update dat de problemen zijn verholpen. Als de nieuwe insteek van NS is dat problemen een uur voor het ontstaan worden opgelost moet ik toch een diepe buiging voor ze maken.

Comments are closed.