(Foto’s) Café de Harmonie (Kefee De Hermeni-j) is vrijdagavond weer heropend. Het cafépand sloot begin dit jaar haar deuren nadat Joost en Tamara samen met hun team 8,5 jaar voor veel gezellige momenten hadden gezorgd. Voor hen was het tijd voor iets anders.

Een aantal maanden na de sluiting werd er gelukkig alsnog een overnamekandidaat gevonden voor het cafépand aan de Muntpromenade. Nicole Hansen – Kamphuis en Mark Hansen besloten om weer leven in de brouwerij te brengen. De afgelopen weken is er hard gewerkt om het kermispubliek te kunnen voorzien van een drankje. Er werden niet alleen nieuwe tapkranen geplaatst en leidingen vervangen naar ook de verfpot ging open. Saillant detail is dat de wc’s zijn voorzien van een bijzondere toevoeging op de muren en deuren.

Vrijdagavond was het dan eindelijk zover. Wethouder Gabriels heropende samen met de voormalig uitbater van De Harmonie, Rob van Dooren, het café.

Bekijk een sfeerimpressie van de heropening.