In de ruimte van Cwartier waar voorheen MOOD Foods & Goods in was gevestigd opent binnenkort ‘De Stadskantien’.

MOOD Foods & Goods was sinds september 2015 gevestigd in Cwartier. Het was een succesvol concept van Kim Weekers en Thamara Winters die samen met hun team veel gasten mocht voorzien van een hapje of drankje. Een jaar na de oprichting koos Thamara voor haar gezin en kwam de zaak volledig in handen van Kim. Zij zette het concept voort tot eind augustus 2018. Ook Kim kwam voor de lastige keuze te staan en koos uiteindelijk ook voor het gezin en besloot te stoppen met ‘Mood’.

Echter van een leegstaand pand is geen sprake geweest want er werd snel een waardige overnamekandidaat gevonden. Mark Horsten en Sharon Hendriks van Amusant, dat ook sinds 2015 is gevestigd in Cwartier, maken van de gelegenheid gebruik om hun succesvolle onderneming uit te breiden. Naast hun restaurant, catering en dak-akker grijpt het horecaduo haar kans om ook een lunchrestaurant te openen.

De verbouwing is inmiddels in volle gang en binnenkort kan de bezoeker van de binnenstad zich weer laten verrassen met een nieuw lunchrestaurant genaamd De Stadskantien.

3 REACTIES

  1. ik dacht dat het Cwartier voor startende ondernemers was en na 1 jaar door zouden stromen …..vanwege ongelijke concurrentie (huurprijzen) . Dat was de opzet van het cwartier dacht ik me zo te herinneren, maar ik kan het mis hebben…… maar in ieder geval suc6

Comments are closed.