Marktconcert met Klink Klaor in beeld

Plaats een reactie

(Foto’s) Donderdagavond vond op de Markt weer een Marktconcert plaatst. Deze avond was het kapel Klink Klaor die voor een vrolijke noot zorgde tijdens de koopavond.

De kapel Klink Klaor is opgericht in 1984. Het initiatief hiertoe werd genomen door een aantal leden van V.V. de Moezevangers Laor. Tegenwoordig bestaat de kapel uit ca. 16 enthousiaste muzikanten welke in leeftijd variëren van 35 tot ca. 70 jaar.

Wekelijks, op maandagavond, wordt er gerepeteerd waarbij er gewerkt wordt aan een zeer gevarieerd repertoire. Van vastelaovundjliedjes tot populaire nummers en evergreens.
“Plezier bij het muziek maken” is wat de leden tot een hechte groep maakt.

Naast de muzikale begeleiding van de Vastelaovundj Vereniging tijdens haar activiteiten en het verzorgen van de muzikale omlijsting tijdens de Bonte Avonden heeft boorekapel “Klink Klaor ” een geheel eigen activiteitenkalender.

“Klink Klaor” is te zien en te beluisteren bij gelegenheden als bijvoorbeeld: schuttersfeest, optreden op Oude Markt Weert tijdens koopavond in de zomer, kerk, muziekkapellentreffen, jaarlijks bezoek (weekend) + optredens bij wijnfeesten aan de moezel enz..

Mede door het verzorgen van serenades bij goudenhuwelijksfeesten, jubilerende verenigingen of andere gelegenheden en jubilea vervult “Klink Klaor” ook een maatschappelijk rol in de gemeenschap van het kerkdorp Laar.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’6940′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie