De komende dagen staat Stramproy in het teken van de kermis. De meeste attracties zijn inmiddels opgebouwd en dus kan morgen het grote feest beginnen.

Op en rond het kerkplein van het Weerter kerkdorp zullen weer diverse attracties staan opgesteld. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn de favoriete rups, autoscooter en schietsalon van de partij. Ook de Mad Mill komt weer terug. En wil jij ervaren hoe centrifugale kracht voelt? Dan is een ritje in de Gravitron zeker aan te bevelen.

Dit de attractielijst van de kermis in Stramproy: Schietsalon, Autoscooter, Rups, Gravitron, Snoepkraam, Lijntrek, Cranes, Loempiakraam, Eendjes vangen, Draaimolen, Mad mill, Pinda / popcornkraam, Oliebollenkraam, Viskraam, Trampoline.

Proef met prikkelarme kermis

In Stramproy wordt dit jaar voor het eerst een proef met een prikkelarme kermis gehouden. Deze prikkelarme kermis zal plaatsvinden op zaterdag 15 september 2018 van 14.00 tot 16.00 uur.

Horeca

Ook bij de horeca is er van alles te beleven. Bij de Maroy Bar staat weer een grote tent buiten waar het de komende dagen weer super gezellig zijn. Het programma is te vinden via: https://www.facebook.com/MaroyBar/. Ook bij Bistro Koos zullen de voetjes ook van de vloer gaan, want daar zal DJ Koosiewoosie voor de kermishits zorgen. Meer info vind je via: https://www.facebook.com/Bistro-Koos-1934520530135798/.