Twee auto’s beschadigd door autobrand

112 Brandweer Weert 5 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn zaterdag rond 14.10 uur gealarmeerd voor een autobrand op het Stationsplein / St. Maartenslaan.

Nabij het busstation stond een geparkeerde auto in lichterlaaie. Het vuur greep snel om zich heen en dat zorgde voor de nodige rookontwikkeling. Ook een auto die ernaast stond geparkeerd liep schade op. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven. Dankzij het snelle ingrijpen wist de brandweer nog enkele goederen, waaronder documentatie over adellijke familie in Nederland, te redden.

De eigenaar van de auto was snel ter plaatse. De eigenaar van de beschadigde Belgische auto wordt momenteel nog gezocht. Waarschijnlijk loopt deze meneer of mevrouw over de kermis. De oorzaak van de autobrand is vermoedelijk een technisch mankement.

Video via Youtube

https://youtu.be/Dj43euEWMbw

[nggallery id=’7052′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties