Draaiende wielen voor Roojer doel

Algemeen Dorpen Stramproy Plaats een reactie 2 min. leestijd

De Stichting Cycle for Charity blijft zich met activiteiten in de regio actief inzetten voor organisaties die van levensbelang zijn. Elk jaar kiezen ze een ander doel. Voor dit jaar hebben ze besloten te doneren aan de stichting Leefbaarheid Stramproy (www.leefbaarheidstramproy.nl).

Twaalf uur spinning

De laatste activiteit van 2018 staat gepland op zaterdag 3 november. Ze verzorgen dan een Cycle Marathon, een twaalf uur durende spinning uitdaging. Deelnemen kan in teamverband of individueel, zolang de wielen van de spinningfietsen maar non-stop blijven draaien. Uit de individuele inschrijvingen worden aparte teams samengesteld.

Medeorganisator is wederom Relife Fitness, ook dit jaar mogen ze weer gebruik maken van hun prachtige locatie aan de Amentstraat in Stramproy. De Relife instructeurs hebben een mooie serie opzwepende lessen voorbereid, met elk uur een apart thema. Deelnemers worden daarnaast getrakteerd op een lekker bord spaghetti en kunnen gebruik maken van een heerlijke massage van het team van Olga Schmitz. Een fiets twaalf uur laten draaien kost 120,- euro. Wees er snel bij want vol = vol.

Cycle Marathon nieuwe stijl

Net als vorig jaar vindt de marathon plaats in de grote fitnessruimte op de benedenverdieping. In deze prachtige ruimte is het voor iedereen prettig om te spinnen, ook voor de kijkers en voor de mensen in het bargedeelte is er veel beleving en gezelligheid onder het genot van een drankje. Hier zijn tevens diverse standjes aanwezig waar o.a. rode en witte wijn besteld kan worden, deze kan later op de dag ook geproefd worden samen met een heerlijk plankje kaas. De dag wordt afgesloten met een loterij, mogelijk gemaakt door vele Stramproyer ondernemers. Alle opbrengsten van deze dag worden geschonken aan Leefbaarheid Stramproy.

Wat: Cycle Marathon
Waar: Relife Fitness, Stramproy
Wanneer: Zaterdag 3 november, 9.00 – 21.00 uur
Inschrijven: www.cycleforcharity.nl
Kosten: 120,- euro per fiets (of 12,- per los uur)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie