Studenten Gilde naar Praag

Gespot – Een MBO-studie volgen bij Gilde Opleidingen in Weert betekent niet alleen lessen volgen in het schoolgebouw. Studenten van de sector economie vertrokken dinsdagochtend voor een studiereis naar Praag. Ze moesten daarvoor wel vroeg uit de veren.

De 5-daagse reis is een schoolactiviteit die deel uitmaakt van het vak Burgerschap . Binnen het vak Burgerschap zijn functioneren in groepen, culturele- en (sociaal)maatschappelijke vorming en samenwerking belangrijke thema`s die aansluiten bij deze studiereis.

Komende dagen zullen de studenten bijgespijkerd worden over de geschiedenis van de Tsjechische stad Praag. Daarbij bezoeken ze de Praagse Burcht, het voormalig concentratiekamp Terezin en maken ze een boottocht over de Moldau.

Dus. Studeren in Weert is zeker niet saai. Je moet er soms wel vroeg voor opstaan 😉