Politie zoekt doorrijder en getuigen

Donderdagochtend heeft tussen 8.40 en 8.50 uur op de rotonde Graafschap Hornelaan / Maaspoort een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van cafetaria De Rotonde is een jongeman op een fiets van achteren aangereden door een personenauto. De jongeman kwam ten val en raakte lichtgewond. De auto is doorgereden na het ongeval. Een vrouw is gestopt en heeft de jongeman geholpen. Ze heeft hem vervolgens naar school gebracht. Nadien bleek dat de jongen nekklachten en een lichte hersenschudding heeft overgehouden aan het ongeval.

Maar wie is die behulpzame vrouw? Of wie weet wie de ‘doorrijder’ is? De jongen is zo geschrokken dat hij niet meer weet wat voor soort auto of welke kleur auto het is geweest.

Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie is een onderzoek gestart. Heb jij meer informatie over het ongeval? Ben jij die vrouw of heb je het ongeval donderdagochtend zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844. Je mag ook contact opnemen via Facebook via: https://www.facebook.com/politieweert/.