Auto botst tegen een passerende auto

Nederweert – (Foto’s) Zondagavond omstreeks 21.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Ospelseweg in Nederweert.

Een automobilist was bezig om van een afrit te rijden. Hij zag daarbij een passerende auto, die op de Ospelseweg reed, over het hoofd. Het kwam tot een botsing waarbij beiden auto’s flink beschadigd raakten. Er raakte niemand gewond. De auto’s moesten wel worden afgesleept door een berger.

Eén van de betrokken auto’s moest van de eigenaar blijven staan. Deze mocht niet worden meegenomen door de berger. De politie gaf aan dat de auto niet meer de weg op kan door de grote schade. De auto is blijven staan in een parkeervak en de eigenaar zorgt er zelf voor dat deze door een garage opgehaald wordt.

Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

[nggallery id=’7242′]