Meijel – Op zaterdag 24 november staat biercantus Koning Pinteman in Meijel weer op het programma. Een initiatief van D’n Binger, IN Event Management en De Heere van Meijel. Bereid je voor op een avond vol met zang, gezelligheid, vriendschap en voldoende gerstenat.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het thema ‘biercantus’: “Met cantus (Latijn voor zang; meervoud: cantus) wordt gedoeld op een studentikoos zang- en drinkfestijn. Een cantor is hier een voorzanger. Het hoofddoel van een cantus blijft het verbroederen, beter leren kennen van medestudenten aan de hand van samenzang, en het delen van een glas of stiefel.” (bron: wikipedia)

In Meijel komt het neer op het volgende: Gemeenschapshuis D’n Binger gevuld met lange tafels. Deelnemers met een cantusbundel in hun handen. De feestband Khick op het podium die het voortouw neemt bij het zingen van de liederen. Vrienden en vriendinnen die gezellig met elkaar meezingen op de leukste en herkenbaarste nummers. Meijelse cantusmeesters en -meesteressen die de deelnemers strikt in de gaten houden of men zich aan alle cantusregels houdt. Charmante obers die de gehele avond rondlopen waarbij men alleen bier, wijn of ranja kan bestellen. En om het feestje compleet te maken zal het DJ duo ‘La Fiësta Mania’ het spreekwoordelijke dak eraf draaien. Kortom: een avond om nooit meer te vergeten.

Entree = 10 euro, zorg ervoor dat je met je vrienden vooraan zit en reserveer nu een tafel! Stuur een email naar [email protected] met uw naam, telefoon, email-adres en het aantal plekken dat u wenst te reserveren. *aan 1 tafel kunnen 8 of 10 vrienden plaats nemen.

*wie het eerst komt, wie vooraan pilst!*
Geen 18 = geen bier

Kijk voor meer informatie op: www.pinteman.nl.