Start verkoop gasloze Parkwoningen

Algemeen Economie Nederweert Regio 18 reacties 1 min. leestijd

Nederweert – Binnenkort start Janssen de Jong Projectontwikkeling met de verkoop van 14 parkwoningen De Heerlijckheid in Nederweert.

Heerlijck wonen aan het kanaalpark

Het nieuwbouwplan 14 parkwoningen De Heerlijckheid is gelegen aan het kanaalpark langs de Zuid Willemsvaart en omvat 14 royale woningen bestaande uit vier vrijstaand geschakelde woningen en tien twee-onder-één-kapwoningen. De parkwoningen zijn ontworpen door CroonenBuro5 en vormen een stedenbouwkundige eenheid met een tweezijdige oriëntatie (twee voorgevels) zonder daarbij het individuele karakter te verliezen.

Eerste gasloze woningen in Nederweert

De woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. Dit betekent dat de woningen verwarmd worden middels een warmtepomp in plaats van een cv-ketel. Energie wordt grotendeels opgewekt door pv-panelen die op het dak van de tweede verdieping worden geplaatst. Bijkomend voordeel is dat de gehele woning voorzien is van vloerverwarming en het systeem optioneel gebruikt kan worden voor koeling.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Interesse in deze woningen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.heerlijckwonen.nl en blijf als eerste op de hoogte betreft start verkoop.

Meer informatie is te vinden op www.heerlijckwonen.nl en facebook.com/deheerlijckheid. Verkopende makelaars zijn Dwars Makelaars bv en Woon Totaaladvies BV.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
18 reacties