Boeken, platen CD’s, DVD’s & glühwein

Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek of die vinylplaat waar je al jaren van droomt? Op zaterdag 8 december wordt er door Vastelaovundj vereiniging de Brökwagters weer de traditionele “Kerst” boekenmarkt georganiseerd.

De vele vrijwilligers van V.V. de Brökwagters zijn al sinds de laatste boekenmarkt in het voorjaar druk in de weer om weer vele boeken, vinyl, CD’s & DVD’s te verzamelen en te sorteren. Inmiddels staan er duizenden boeken klaar in de categorieën: Romans, Thrillers, Kinderboeken maar ook een gigantisch aanbod boeken zoals Flora & Fauna en prachtige reisboeken.

Door het enorme aanbod en de lage prijzen is de boekenmarkt op Boshoven uitgegroeid tot een van de grootste boekenmarkten van Limburg en omstreken.

Boeken worden per kilo verkocht voor slechts €2,50 (10 Kilo voor slechts €20,00) en dat is natuurlijk wel een zeer voordelige manier om de wintermaanden door te komen. De opbrengst komt geheel ten goede van V.V. de Brökwagters. Op deze manier kunnen ze het komende seizoen de Vastelaovundj op Bosseve weer levendig kunnen houden.

Kom dus op zaterdag 8 december a.s. naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg in Weert (Boshoven). Tijdens de boekenmarkt kun je genieten van een gratis glas glühwein en sfeervolle kerstmuziek op de achtergrond.

De aanvang is om 9.30 uur en de entree is geheel gratis!