Kerstpakkettenactie voor minima

Sinds 2014 is Nancy Heinze gestart om kerstpakketten uit te delen voor mensen met een kleine beurs. Vanaf 2016 is hier de Weerter Minima Groep (WMG) bij betrokken die een groot bereik heeft onder minima, waarbij het van 20 naar 60 pakketten vorig jaar is gestegen.

Het is de bedoeling dat mensen etenswaar kunnen doneren die ze zelf niet gebruiken of over hebben, denk hierbij aan blikken soep, zeep, body lotion, babylotion enz. Dit vinden zij natuurlijk geweldig! Instanties, sociaal ondernemers en alle mensen van Weert en kerkdorpen komen nu bij elkaar om spullen bij elkaar te verzamelen.

Als ze zien hoeveel mensen WMG hiermee kunnen helpen om zo de kerst door te komen dan stralen ze van binnen. Je heeft gelijk als je denkt dit moest niet mogen, maar helaas is het de realiteit. Er zijn nog steeds mensen die in armoede leven en onze hulp goed kunnen gebruiken.

WMG vraagt je dan ook vriendelijk om met hen mee te doen om gul te geven want zonder jouw vrijgevigheid kan de WMG deze mensen met kerst niet helpen. Het streven is om dit jaar 100 gezinnen te kunnen voorzien van een kerstpakket.

Doe je mee?

Graag willen ze jou vragen op te letten dat de producten niet open zijn geweest of over datum. Je kan vanaf vandaag jouw producten al brengen, maar voor 19 december 2018.
Waar: Zuiderstraat 21
Voor meer informatie kun jealtijd mailen of bellen naar: [email protected] of 06-40033092.

Wil je iemand opgeven die het heel goed kan gebruiken of tussen wal en schip valt? Dat kan! Stuur dan voor 17 december 2018 de complete gegevens zoals naam, adres, gezinssamenstelling, leeftijd, man/vrouw enz. naar [email protected] Ze vragen wel dat je toestemming hebt om hen de gegevens door te sturen en op te slaan dit i.v.m. de nieuwe privacywet.

Flyer kerstpakkettenactie (PDF)

https://iwdg.nl/2PPi41S