Kelpen-Oler – (Foto’s) Dinsdagochtend zijn de hulpdiensten rond 6.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Kelpen-Oler.

In de rijrichting van Maastricht naar Weert waren meerdere personenauto’s tegen elkaar gebotst. Tenminste vijf voertuigen raakten betrokken bij het ongeval.

Een persoon raakte lichtgewond en is ter plaatse behandeld in de ambulance. De inzittenden van de andere voertuigen kwam met de schrik vrij. Twee auto’s liepen flinke blikschade op en moesten worden afgesleept door een berger.

Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Ten gevolge van het ongeval ontstond er een flinke file tot aan Maasbracht. Het verkeer op de snelweg moest rekening houden met ruim 40 minuten extra reistijd.

3 REACTIES

  1. Dit is helemaal geen onzin Tonnie. Ik rij er ook dagelijks in de ochtendspits en op de linkerbaan blijven mensen continue gaatjes dichtrijden om er maar niemand van rechts tussen te hoeven laten en wordt er om de haverklap flink geremd terwijl de tussenliggende afstand minimaal is.

  2. Beste Tonnie, ik rijd er dagelijks en het patroon herhaalt zich iedere keer weer opnieuw. Spits + kopstaart + linkerbaan. Allemaal omdat men elkaar geen ruimte geeft omdat ze bang zijn dat er iemand zijn auto van rechts tussen duwt.

Comments are closed.